Appartementen
te koop
Penthouses
te koop
Park residentie
te koop
Villas
te koop

Appartementen

Met een veelvoud aan groottes en uitzichten onder de appartementen, legt Sterea een ruime waaier aan woonopties open. Voor ieder wat wils, want of u nu voor één van de penthouses, grotere appartementen of kleinere parkresidenties kiest, instant verliefd worden op uw nieuwe thuis hoort er sowieso bij.

ons aanbod →

Penthouses

Buitenkansen voor iedereen die droomt van prestigieus wonen in harmonie met de natuur. Hier koppelt u de unieke vibe van Sterea aan een weergaloos panorama en royaal veel ruimte. Elke penthouse is subliem afgewerkt. De grote raampartijen geven licht en uitzicht vrij spel. Wonen wordt hier tot levenskunst verheven.

ons aanbod →

Park residentie

Een uniek woon- en leefconcept met één, twee of drie slaapkamers. Smaakvol geïntegreerd in het hart van de adembenemende oase van rust die Sterea is. Geïnspireerd door de inclusieve structuren van Vlaamse begijnhoven en Italiaanse kasteeldorpen. Dit is niet zomaar ‘wonen’. Dit is een unieke ‘way of life’

ons aanbod →
download brochure →

Villas

In één van de zeven exclusieve villa’s wordt het leven nog mooier dan het al was op Sterea. En daar zit het zeer indrukwekkende uitzicht natuurlijk voor iets tussen. Van het eerste ochtendlicht tot de avondschemer, hier zit u front row bij een fantastische ruimtebeleving.

ons aanbod →
bekijk onze brochure →
Meer weten?
Contacteer ons
of bel 02/ 313 33 33