scroll down | swipe up

Een Gouden Ligging

Tussen de dorpskernen van Sterrebeek en Tervuren maakt die ene, oude droom plaats voor een nieuwe, unieke werkelijkheid. Daar waar ooit de hippodroom floreerde, daalt Sterea neer met een ruimtelijkheid die tot de verbeelding spreekt. Als een ensemble van stijl, comfort, natuur en stad schenkt Sterea unieke hybride woonoplossingen in een exclusief recreatief kader. Noem dit een adembenemend rendez-vous; tussen wonen, leven, werken en genieten. Tussen uw woondroom en haar toekomst. Gezinnen, zakenlui of recreanten, jong of oud; Sterea doet dromen. Dromen van thuiskomen.

Onze visie

Sterea is een gevoel. Een gevoel voor schoonheid waar u zich meteen in zal herkennen. Hedendaags en toch tijdloos. Stijlvol en sober. Modern en toegankelijk. Op 10,4 hectare laten masterplanner Paul Lievevrouw en zijn bureau SUM een zee aan woonruimte tot leven komen. Van de appartementen tot de assistentiewoningen, van de villa’s tot de parkresidenties, net als de omgeving straalt het totaalconcept sereniteit uit. Met meer dan 30 jaar ervaring slaagt Paul Lievevrouw erin om Sterea’s verschillende woonfuncties in hun individuele eigenheid te laten oprijzen zonder dat hij hun onderlinge harmonie uit het oog verliest.

sterea,
it's a family
affair

Landschap

Sterea’s weidse uitzicht zal u niet onberoerd laten. Sterker nog, haar golf van rust en schoonheid overdondert. Hier kan u blijven naar kijken: zo voorspelbaar als de voormalige paardenrenbaan was, zo vernieuwend en dynamisch is de nieuwe Sterea-horizon. Schepper van dienst is Bas Smets, Belgisch landschapsarchitect: “Ik probeer mensen te laten inzien dat het landschap geen afgeleide van architectuur is, maar net een compagnon.”

Golf

Golfend België mag al luidop gaan dromen, want binnen Sterea komt een absolute topbaan tot leven. En dan bedoelen we: ongezien in België. Een Championship Course met 18 holes en 3 hectare waterpartijen belooft nationaal en internationaal hoge ogen te gooien. Met ervaring in meer dan 80 projecten ontwierp golfbaanarchitect Bruno Steensels dit visuele pareltje met een briljante lay-out. Met een golfparcours van zo’n 6500 meter lang en hoogteverschillen die tot 6 meter reiken, is dit terrein een sensatie voor iedereen die haar betreedt.

Bruno Steensels

Meester golf architect

sterea,
sterallure
op maat

Kantoren

Sterea charmeert u én uw klanten. Haar kantoren zijn dan ook een hemel voor iedereen die droomt van werken in stijl. Brainstormen in een zee van licht, vergaderen op een toplocatie, deals sluiten tegen een uitgestrekt, vreedzaam landschap; op Sterea is werken niet meer wat het is geweest.

Meer weten?
Contacteer ons
of bel 02/ 313 33 33